Joka ainoa päivä tietsikalla töitä teen. Sen kaiken teen mä siksi vaan, jotta sä ope jaksat opettaa meitä taas. Olipa ontuva tulkinta.

Teen  liiketoimintasuunnitelmaa uudestaan kun se edellinen mokona häipyi lopullisesti tietotekniikan tuonelaan. Sain sen laskelmia vaille valmiiksi ja onnistuin logiikkani avulla tuhoamaan koko tekstisisällön. Vain kansikuva jäljelle jäi. Osasyy oli se että aloin tekeen sitä heti ylös noustuani, kuudelta aamulla. Toinen silmä oli vielä puolittain kiinni, jäsenet venyttelemättä ja kuola poskelta pois pyyhkimättä. Eihän aivotkaan heti käyntiin lähde, muistuttavat enemmänkin entisajan tietotekniikkaa kun sai odotella minuuttitolkulla käyntiin lähtemistä.

Anopintekelekin kävi kylässä. Ikävä kyllä tänä viikonloppuna oli saatava yläkerta puretuksi. Hän ymmärsi sen kyllä, hänelle oli siitä sanottu. Ikävä kyllä olin varannut tämän sunnuntain liiketoimintasuunnitelman tekemiseen. Hän ymmärsi kyllä, hänelle oli siitä sanottu. Joutui nukkumaan remontin ja nuorison vierailun vuoksi kahden neliön vapaalla lattiatilalla biljardihuoneessa. Hän ymmärsi, niin, senkin. Meillä oli mukava viikonloppu. Naurua ja piruilua piisasi joka suunnassa.

Vaan ilma on ollut aivan mahtava koko sunnuntain. Totesin sen ikkunasta katsoen, sama välikerrasto päällä pysyen. Huomenna sitten nuuhkin raitista ulkoilmaa töihin tallustellessa. Raitista siinä tapauksessa että tuuli on muualta kuin Heinäpäästä päin.

Toivottavasti  saan tehtävän tehtyä huomenna loppuun, sen lts:n, että saisin syvään huokaisten laittaa sen menemään jos Luukku.com sen sallii. Miten teillä muilla homma etenee? Kohta on näytön paikka.

Loppukevennyskuva

414858.jpg  Se on mun kaveri. en raski sitä syödä.

Neuvon teitä, hyvät luokkatoverit. Kun tekin teette suurella vaivalla niitä tekstitiedostoja, muistakaa tallentaa ne vähintään toiseenkin paikkaan, toisella nimellä. Tai sitten tikulle tai levylle.

Tiina